Trifunović: Detalji o mitu koji mi je nuđen nisu za novine, već za tužilaštvo

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da je ponuda da za pola milona bude konstruktivna opozicija bila direktna, ali da neće da priča detalje jer to nisu informacije za novine nego za tužilaštvo.
Trifunović: Detalji o mitu koji mi je nuđen nisu za novine, već za tužilaštvo
Foto: 021.rs
"Ne želim da budem onaj ko targetira i presuđuje. Ja sam obnarodovao ono što mislim da ljudi treba da znaju, bilo da su politični ili apolitični", rekao je Trifunović za list Blic.
 
Kako je naveo, osećao se slično kao kad su mu nudili da uđe u "Farmu" jer je to "više-manje isto".
 
"Nude ti novac neki ljudi, da pogaziš preko svega što jesi i da budeš saučesnik u uništavanju svega što je dobro i vredno u ovoj državi, da osramotiš roditelje, prijatelje i kolege, da učestvuješ u ništavnoj trci pacova za pare", naglasio je Trifunović.
 
To je sve, kako je rekao, jeftino.
 
"Oni se bacaju nekim velikim parama, ali svako ko proda nešto što ne bi trebalo da bude za prodaju je vrlo jeftin. Isto je i sa onima koji to kupuju", naveo je Trifunović.
  • Sodoma i Gomora

    14.10.2019 12:30
    Pola posla Sergej!Ako si zagazio,u mulj teraj dalje objavi i javi pa i po svoju,cenu kada si vec pola rekao.Nije,fazon,budi junak do kraja,Reci jasno i glasno upri prstom"taj je!"Ovako je sve diskutabilna tvoja vest.Znas da celu srpsku naciju to interesuje.Sta ti ovo znaci davanje na kasicice?
  • Petar

    14.10.2019 11:32
    Svaka cast
    Ovaj narod je stvoren da bude stoka. Ajde lepo u stado da vas Vucic malo potera u tor, da vam 300€ da samo niste umrli od gladi. Ovaj manipulator od naseg predsednika je do sa vrsenstva doveo zamenu teza i normi koje postoje kod normalnog sveta. Ili zovi Trifunovica u tuzilastvo pa ako laze osudi ga ili te sto su nudili mito u zatvor.
    Sta je ovo? Zar se sav posteni i normalni svet povukao u rupe i cuti?
    Evo i madjari ruse polako diktatora Orbana koji je mala maca za ovog naseg ludaka.
  • Лана

    14.10.2019 10:57
    Овај лаже чим зине
    Могу се кладити да он нема никакве доказе за своје тврдње, и да је ово само још једна димна бомба ове наше све јадније и јадније српске опозиције.

    Сада ће опозициони теоретичари завере о'ма да се ухвате за ово његово булазњење, па ће (мада појма немају шта се десило) кренути да износе испразне идеје о афери подмићивања (које наравно никада није било).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.