Priština povukla zahtev za prijem u članstvo Interpola

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj, uputio je danas pismo Skupštini Interpola u kojem je naveo da Priština povlači zahtev za prijem u članstvo međunarodne policijske organizacije.
Priština povukla zahtev za prijem u članstvo Interpola
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Imajući u vidu, da su na Kosovu 6. oktobra organizovani izbori za parlament, ljubazno vas molim da zahtev za našu aplikaciju za članstvo bude odložen do sledećeg zasedanja Generalne Skupštine Interpola", naveo je Haradinaj u pismu, a preneo portal Kosovo onlajn.
 
U Čileu se do 18. oktobra održava 88. Generalna skupština Interpola, na kojoj je, prema ranijim najavama, jedna od tačaka dnevnog reda trebalo da bude i zahtev Prištine za prijem u tu organizaciju.
  • lanceMi

    15.10.2019 21:10
    Steta, bas su hteli da ih prime.
  • Mirko

    15.10.2019 17:13
    Dobra vest
    Bravo Dačiću

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.