Na Batrovcima zaplenjene vazdušne puške, mačevi, koplje

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na ulazu u zemlju, pronašli arsenal oružja u automobilu austrijskih registracija, saopštila je Uprava carina.
Kako navode, u automobilu koji je vozio austrijski državljanin, na zadnjem sedištu i u prtljažniku, pronađene su dve originalne torbe za transport pušaka.
 
U njima su se nalazile četiri vazdušne puške kalibra 4,5 milimetara, dva mača, koplje, nož, štit, replika puške kremenjače, kutija sa 500 metaka kalibra 4,5 milimetara za vazdušno oružje i pet baklji. Tu se takođe nalazilo i 27 originalnih kutija rezanog duvana.
 
Vozač je predat u dalju nadležnost policije koja će protiv njega pokrenuti krivični postupak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija