VIDEO: Snimao se kako divlja kolima po Beogradu i prelazi preko razdelnog ostrva u suprotnu traku

Bahati vozači smrtna su opasnost za sve ljude na svetu, a sada je objavljen još jedan snimak divljanja neodgovornog vozača, i to usred dana tokom saobraćajnog špica u Beogradu.
VIDEO: Snimao se kako divlja kolima po Beogradu i prelazi preko razdelnog ostrva u suprotnu traku
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na snimku se vidi kako vozač sam snima svoju vožnju, a nije se zaustavio ni na crvenom svetlu, a vozio je i suprotnim smerom kako bi skrenuo u narednu ulicu, objavio je Blic.
 
  • Dwwe

    22.10.2019 23:33
    Uhapsiti!!!!
  • Dejan

    22.10.2019 17:46
    Cccc
    Ne bi ovaj ovo radio da nema neku zastitu iza ledja, pre ce biti naredjenje,snimao i odmah novinarima na obradu,ceka se osuda javnosti i predlog zakona,ako tako treba da radimo,onda smo teska muljcina sa dna
  • Fritz

    22.10.2019 15:52
    Bahatost
    Na pumpi klinac u Audiju se na silu utrpava preko reda i sipa za 1.000 dinara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.