FOTO: Na dnu ranca više od 50.000 neprijavljenih evra

Carinici su 22. oktobra na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili jednog putnika u nameri da u zemlju unese 44.000 neprijavljenih evra.
Neprijavljeni novac pronađen je kod egipatskog državljanina koji je doputovao letom iz Rima, noseći samo ranac na leđima, što je ujedno i bilo sve što je imao od prtljaga.
 
Nakon obavljenih pasoških formalnosti, putnik se uputio ka zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa da prijave za kontrolu.
 
Bez obzira na to, carinici su ga zaustavili i zatražili da pokaže sadržinu ranca. Mada je negirao da ima bilo šta što bi trebalo prijaviti, ubrzo je na dnu ranca, ispod ličnih stvari pronađeno 54.000 evra.
 
Putniku je vraćen iznos od 10.000 evra, koliko je moguće preneti preko granice bez prijavljivanja, dok je ostatak privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog pred nadležnim sudom. 
 
  • Bill

    23.10.2019 20:39
    Ma skoknuo čovek do tetke po lovu za stan...
  • Novosadjanin

    23.10.2019 19:58
    trolololo
    To je Vulinova tetka
  • pera

    23.10.2019 18:16
    ..
    Aj se kladimo da ih nece dobiti nazad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.