VIDEO: Pretpostavlja se da je "tehnička greška" uzrok sudara kamiona iz Srbije i dva vozila u kojem je sedmoro stradalo

Sedam osoba poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila rano jutros na autoputu kod mesta Kistelek nedaleko Budimpešte.
U nesreći koja se desila oko 2:30 ujutro učestvovali su kamion srpskih registarskih tablica i još dva automobila, a sva vozila su izgorela.
 
Na Tviter nalogu mađarske policije objavljeno je da je sedam osoba izgubilo život u sudaru rano jutros na auto-putu M5.
 
"Kamion je probio zaštitnu ogradu i sudario se sa dva automobila na suprotnoj traci. Sva tri vozila su se zapalila, a putnici iz automobila su poginuli na licu mesta", navodi mađarska policija. Vozač kamiona nije povređen.
 
U saopštenju mađarske policije navodi se da se, "prema raspoloživim podacima, pretpostavlja da je tehnička greška dovela do nesreće". Ne navodi se detaljnije o kakvoj grešci je reč.
 
Policija navodi da se u jednom od automobila na koje je naleteo teretnjak nalazila četvoročlana rumunska porodica, dok se još uvek utvrđuje identitet putnika u drugom vozilu.
 
  • Neven Stefancic

    31.10.2019 07:32
    Zagrebacka ulica 38
    Neljubaznost Madjarskih carinika na najgorem nivou. Treba snimiti i pustiti na sve TV i zameniti arogantne bahate. Svakog pojedinacno su pregledavali satima.
  • Rale

    30.10.2019 12:00
    A što vozači koriste magnete i tuđe kartice i tako voze bez odmora to je OK.Na granici uvesti obaveznu kontrolu kartica vozača,zna se kolika je kolona i koliko vremena treba da se pređe granica pa ako je nešto manipulisano isključiti ga skinuti tablice i rigorozno kazniti.
  • LKV Driver

    30.10.2019 07:01
    Granica je problem
    Zalost za nastradale prvo, a drugo, zbog cega su odmah nakon saobracajke madjari pustili dve vage, zbog cega cekamo po dva dana, zbog cega unutra radi samo jedan šalter i to neljubazni. Bila je magla cuo sam, kako bi izbegao jedan udes ispred, probio je u drugu traku, stres je to. Vozac je na slobodi, znaci da nije bio kriv. Saucesce za porodice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija