Asfaltirane deonice puta ka prelazu Vrška Čuka počele da pucaju

Asfaltirane deonice na putu Zaječar - granični prelaz Vrška Čuka, počele su na pojedinim deonicama da pucaju.
Asfaltirane deonice puta ka prelazu Vrška Čuka počele da pucaju
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako piše Glas Zaječara, do pucanja asfalta doveli su loša podloga ili deo puta koji se prostire preko klizišta.
 
Vrška Čuka je granični prelaz između Srbije i Bugarske na evropskom koridoru E761. Sa srpske strane najbliži grad je Zaječar, a sa bugarske Kula.
 
Predsednik Srbije je nedavno najavio da će se graditi brza saobraćajnica od Paraćina do Boljevca, Zaječara i graničnog prelaza sa Bugarskom Vrška Čuka, sa krakom prema Boru, kao i da će biti napravljena za samo nekoliko godina.
 
Put Zaječar – Lubnica saniran je od 25. do 29. juna prošle godine. U delu puta pred ulazak u selo Lubnica, asfalt je počeo da propada. Nadležne službe pokušale su da reše ovaj problem.
 
Takođe, krajem jula tekuće godine počeli su radovi na asfaltiranju deonice puta između Brusnika i Tamniča. Vrednost radova na sanaciji i asfaltiranju je iznosio 19 miliona dinara. 
  • proka

    04.11.2019 10:10
    dugo vam je i trajao !
    garancije za puteve pet puta manje nego za veš mašinu !!???
    mene su učili da put traje 50 godina, nećete verovati ali takvi putevi još postoje !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija