Lončar: Lekari VMA spasili život Vučiću, savetovali mu da smanji redovne aktivnosti

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je danas da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.
Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen, rekao je Lončar.
 
"U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana", naveo je Lončar za Tanjug.
 
Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.
 
"Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam", rekao je Lončar.
  • Marija

    21.11.2019 11:22
    Zašto nije išao u Klinički centar kao i ostali gradjani pa da ga lepo stave na listu čekanja do 2023 godine...?
  • Bora

    18.11.2019 14:26
    Meni sve ovo liči na skretanje pažnje sa onoga što su napravili prodajom oružja, naročito on u Libiji. Mada je bio crven kao paprika kada je Sovilj insistirao da mu odgovori za taticu Nebojše iz Beograda.
  • ex amer

    17.11.2019 19:51
    @ Bojli
    Živeo sam u americi 20 i više godina i mogu da ti kažem da je vest kad predsednik štuca a ne da zaglavi u bolnicu a što se običnih smrtnika tiče ako nemaju novca za pregled ili osiguranje ne pokriva (a to što se tiče osiguranja je u 90% slučajeva kod običnih smrtnika) mogu slobodno da crknu, niko se neće osvrnuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija