Vučić pušten kući nakon lečenja na VMA

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojno medicinskoj akadimiji (VMA), javila je Radio televizija Srbije.
Vučić pušten kući nakon lečenja na VMA
Foto: 021.rs
Vučić je prethodno najavio da se danas vraća radnim obavezama. 
 
Primljen je u petak na VMA zbog kardiovaskularnih problema.
 
Savetnica za medije predsednika Suzana Vasiljević izjavila je da je Vučić dva dana proveo na aparatima, a da mu je u nedelju bilo malo bolje.
 
"Toliko je bio loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu", rekla je Vasiljević za televiziju Pink, dodavši da se nada da će Vučić početi malo više da sluša lekare i da uzima terapiju.
 
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.
  • jelena

    19.11.2019 08:36
    Samo se opozicija raduje zdravstvenim problemima predsednika Vucica,ali taj koji se raduje tudjoj nesreci bih trebao da se zapita sta nije u redu s njim.


  • zevs

    18.11.2019 20:41
    Maja
    Covek rusi svoje zdravlje boreci se za nas i nasu zemlju a velika je sramota sto to neki ljudi ne cene.Predsedniku zelim brz oporavak.
  • Dr

    18.11.2019 14:15
    spin nije likovanje
    NEMOJTE da optužujete nekoga da likuje i da se raduje tuđoj bolesti i nesreći jer naš narod NIJE TAKAV.Krivac za takav stav je organizator ove loše propagande.Prvo je bio preventivno primljen na VMA,zatim da mu je život bio ugrožen a ON se javlja na društvenim mrežama kako je u ponedeljak na poslu.Zatim da je na aparatima,da bi Ministar zdravlja Lončar saopštio kako ima manjih problema sa srcem.Kakvi su to APARATI koji životno ugroženog pacijenta šalju posle dva dana kući,da pojasnim i EKG je aparat(najobičniji zapis rada srca i radi se rutinski.Prema tome ova loša predstava samo pokazuje koliko je ova VLAST spremna da obmanjuje,vara i deli NAROD sve zarad ličnih interesa.ON je postao glavna tema,niko više ne priča o siromaštvu i bogaćenju povlašćenih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija