Lončar: Nije se Vučiću zdravlje pogoršalo zbog novinara, već zbog prevelikog rada i premora

Pogoršano zdravstveno stanje predsednika Aleksandra Vučića nije posledica neke televizije, novinara ili pitanja, već premora i njegove izloženosti poslu, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar i istakao da je zdravstveno stanje predsednika danas mnogo bolje.
"Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je mnogo bolje, ali će morati da promeni način života i rada i da uzima redovno terapiju", izjavio je Lončar.
 
On je dodao da je uzrok Vučićevog pogoršanog zdravstvenog stanja bio preveliki rad i premor.  
 
"Ovo je konkretno posledica premora i njegove izloženosti poslu. Nije mu se zdravlje narušilo zbog neke televizije, novinara ili pitanja", objasnio je Lončar to što je Vučić u petak uveče završio na Vojnomedicinskoj akademiji zbog problema sa srcem.
 
Ministar je rekao da Vučić dobro reaguje na svu terapiju koju je dobio, kao i da u petak "nije bila nimalo naivna situacija koja je ugrožavala njegov život". Konstatovao da je Vučić sam platio cenu toga što je radio, jer mu se "zdravlje narušavalo duži period", pošto "nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje".  
  • Observer

    20.11.2019 08:38
    Naravno da demantuju...
    Svojim prvim, ishitrenim potezom, su činjenično priznali da je predsedniku pozlilo zbog Krušik afere (naravno, ne zbog novinara, nego onog što je usledilo te večeri...).
  • Kristina

    19.11.2019 20:30
    Predsednik se jako bori za Srbiju, nije ni cudo sto se premorio.
  • Sloba53

    19.11.2019 20:00
    Predsedniče , odmori malo , biće bolje i tebi i Srbiji. I nama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.