Traži se internet montažer za posao u Nemačkoj, plata do 3.000 evra

Agencija "Jobstep International" raspisala je konkurs za posao internet montažera u Nemačkoj, a razgovori kandidata sa poslodavcem obaviće se 26. 27. i 28 novembra u Beogradu.

Poslodavac nudi smeštaj, mogućnost stručnog usavršavanja kroz timski rad, kao i obuku u cilju profesionalnog napredovanja i pomoć pri administrativnim postupcima. Ono najvažnije, ponuđena plata se kreće u rasponu od 2.200 do 3.000 evra.

Uslovi koje treba da ispunjavaju kandidati su:

• poznavanje nemačkog jezika na A2 nivou
• vozačka dozvola za B kategoriju
• uskoro termin za nemačku vizu ili pasoš EU

Poželjno je da su kandidati izdržljive, pouzdane i fleksibilne osobe, samostalne i odgovorne u radu, ali i komunikativne.

Prijave su moguće putem linka https://jobstep-app.com/registracija/360/korak1, a dodatne informacije se mogu dobiti i telefonom na broj 011/422-01-90 ili mejlom na info@job-step.net. Takođe, dostupan i broj na Viberu +381611026526, a svako ko je zainteresovan brz odgovor će dobiti i na fejsbuk i instagram stranicama agencije.

Agencija Jobstep International, s  poslovnicama u BiH i Nemačkoj, uspešno posluje već 10 godina i sem što nudi posao, zainteresovanima je od velike pomoći i pri prikupljanju i pripremi dokumentacije, administrativnim postupcima, organizaciji odlaska kao i u podršci nakon početka rada u Nemačkoj.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.