Hrabri profesor koji je savladao napadača: Uhvatio sam ga za cev i kundak, bacio na pod

Profesor fizičkog vaspitanja, Salvoljub Stojadinović, koji je savladao muškarca koji je upao u srednju ekonomsko-ugosititeljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani, ispričao je za N1 da su ga učenici pozvali mobilni telefonom i rekli da se na času filozofije nalazi naoružana osoba.
Objasnio je i kako je savkadao napadača.
 
"Mislio sam da se radi o nestašluku, kada sam ušao video sam kolegu koji je držao čas, učenike na mestima i naoružano lice, stajala je torba puna štapina, kapsila, video sam da situacija nije bezazlena. Pitao sam ga šta traži u učionici, prolazio je pored table, ja sam skočio na njega uhvatio ga za cev i kundak. Rekao sam učenicima da izađu. Onda je došlo do obaranja po učionici, a on je opalio dva metka. Uspeo sam da ga savladam, bacim na zemlju, pozvao sam policiju", kaže profesor Stojadinović.
 
Kaže da ima posekotine na rukama i da je prilikom otimanja zadobio lakše telesne povreden, kao i da ima probleme sa sluhom, jer su dva pucnja bila pored ušiju.
 
Podsećamo, muškarac je danas uleteo sa puškom i torbom punom eksplozivnih naprava na školski čas.
  • Za orden

    23.11.2019 13:41
    Ako ovaj čovek ne zaslužuje Orden zasluga za narod, ne znam ko ga zaslužuje?

    I zašto to ja moram da pominjem po medijima, to bi trebalo da bude stvar automatizma vlasti i kojekakvih Kabineta, kako li se već zovu...

    A i finansijska nagrada ne bi trebalo da izostane.

    Kao povećano zalaganje na radu.

    Ono, par viskija manje za Skupštinu.
  • N.Sad

    23.11.2019 08:46
    Dejan@ Zar napadač nije član SNS-a? Vučić ga poslao da se skrene priča sa Krušika?
  • Neda

    23.11.2019 01:31
    Za Dejana
    Profesor je pravi heroj,poznajem ga skoro 20 godina,nista Dejane ovde nije namestaljka.Hvala sto si spasio svu decu i medju njima moje dete!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.