FOTO, VIDEO: Aktivisti lancima zaključali Ministarstvo finansija da Siniša Mali ne bi mogao da uđe

Aktivisti inicijative "Ne davimo Beograd" blokirali su jutros ulaz u Ministarstvo finansija.
Kako su saopštili, lancima smo zaključali glavni ulaz sa namerom da onemoguće ulaz Siniši Malom, "dokazanom plagijatoru i učesniku brojnih afera".
 
 
"Siniša Mali ne sme ostati na javnoj funkciji ni dana više, a inicijativa 'Ne davimo Beograd' poziva građane da nam se pridruže na protestu 'Crveni karton za Sinišu Malog', danas u 18 časova na istom mestu, ispred Ministarstva finansija. Odbranićemo zajedno naše institucije i izborićemo se da kriminalna politička elita odgovara za otimanje države od građana i siromašenje našeg društva", saopštila je ova organizacija.
 
 
Kako se zaključuje, nedavna odluka Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu, kojom je potvrđeno da je Siniša Mali plagirao svoj doktorat, samo je jedan od brojnih razloga zašto on ne sme ostati na javnoj funkciji. 
 
 
Podsetimo, predsednica Vlade Ana Brnabić je juče izjavila da će Siniša Mali ostati na ministarskoj poziciji, jer je prema njoj odluka o njegovom doktoratu politički motivisana. Više OVDE.
  • SasaRu

    26.11.2019 08:56
    SasaRu
    Mislim da je došlo do zamene teze od strane propale opozicije. U nedostatku političkog programa, ideja za stvaranje napredne, moderne evropske Srbije i konkretnih predloga koje bi ponudili građanima kao što čini Aleksandar Vučić, propali opozicionari od svega toga uhvatili se za diplome kao pijan plota jer ništa drugo nemaju da ponude građanima Srbije. Zaboravljaju šta treba da rade kao opozicija ali zato njihovi poslanici ne zaboravljaju da uredno podižu plate iako nisu bili na svom radnom mestu mesecima unazad. Zaboravljaju da je to novac istih onih građana koji su glasali za njih. Građani ne zaboraljaju, biće nagrađeni na izborima za svoj nerad možda malim prelaskom cenzusa.
  • Filip

    25.11.2019 16:06
    Aktivisti
    Čemu ovo ponašanje!? Totalno mi je bez veze.
  • Drvotiba

    25.11.2019 14:53
    @NS
    Imaš završen fakultet a ne znaš osnovni pravopis sopstvenog jezika? Siniša, ti li si?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.