Uhapšen vozač kamiona zbog nesreće kod Niša u kojoj je pogunulo troje ljudi

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd - Niš poginule su tri osobe, a osam je povređeno.
Uhapšen je 46-godišnjak iz Kraljeva koji je upravljao kamionom danas na auto-putu kod Niša, i to zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, saopštila je policija.
 
Kraljevčanin je danas udario u kombi vozilo kragujevačkih registarskih oznaka koje je stajalo u zaustavnoj traci kod Draževca, u smeru ka Nišu, kada su na licu mesta stradala trojica putnika iz kombija, inače radnika jedne instalaterske firme iz Kragujevca koji su krenuli na teren u Leskovac.
 
Osmoricu koji su povređeni u udesu, zbrinuli su lekari. Četvorica su u teškom stanju, a dvojica životno ugrožena.
  • blah

    02.12.2019 09:16
    Bokica je izgleda jedna od onih vozaca koji na autoputu voze 60-80 tako da su cak i kamioni primorani da je preticu. Da li si svesna da takvom voznjom izazivas guzvu, nervozu, nepotrebno usporavanje saobracaja kilometrima iza sebe i povecavas broj preticanja a samim tim verovatnoca da se se neko, negde, iza tebe sudariti je drasticno veca? Tebe to naravno ne zanima, jer ti vozis svojih 60 u voznoj traci, slusas Sergeja i razmisljas sta ces da kupis na rasprodaji. Putujem kolima na posao autoputem svaki dan iz Novog Sada za Beograd vec vise od 10 godina i situacija u saobracaju nam je j e z i v a. Ovakvi "vozaci" kao Bokica su vise pravilo nego izuzetak. Jezivo je neznanje, nedostatak koncentracije, obracanje paznje na potrebe i voznju drugih. U Srbiji se ubedljivo najgore vozi u regionu. Nista cudno, posto smo i po svemu ostalom najgori.
  • Limanac

    02.12.2019 09:00
    Bokica
    U pravu ste ali kod privatnika vam je tako ako hoces,hoces a ako neces dovidjenja ja gledam svoj zivot i zivot drugih,ali sama cinjenica je takva,da ljudi jednostavno od umora zaspu,pa cak i predju po par hiljada kilometara moraju normu da ispunjavaju i ko zna gde sve voze tako da kod nas i nije normalno pogotovo na nasim putevima.
  • Bojan

    01.12.2019 04:02
    Zaustavna ,obelezeno vozilo koje stoji ?
    Putnici prsluke i van bankine?
    Kolotrazi na putu?

    Zao mi je ljude koji su izginuli ali realnost je SUROVA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija