Vučević: SNS koalicionim partnerima dao i više nego što zaslužuju

Potpredsednik SNS, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da se Srpska napredna stranka (SNS) trudila da bude "dobar koalicioni partner sa svima" i da je koalicionim parterima dala i više nego što zaslužuju.
Vučević: SNS koalicionim partnerima dao i više nego što zaslužuju
Foto: 021.rs
Vučević je, u intervjuu za Blic, upitan koliko je stabilna koalicija sa Socijalističkom partijom Srbije, rekao da nema dilemu da će se, prvi put kada budu mogli, "svi udružiti da pobede SNS".
 
"Mi smo se kao koalicioni partneri trudili da budemo dobri sa svima, dali smo im više nego što zaslužuju, pokazali smo dobru volju i da razumemo da je potreban širi društveni konsenzus oko najvažnijih tema. Nemam dilemu, prvi put kada bude mogla da se napravi većina na drugoj strani, svi će se udružiti da pobede SNS", rekao je Vučević.
 
Upitan da li postoji mogućnost da SNS sama napravi vlast ili sa nekim drugim, rekao je da su oni uvek za razgovore, ali da prvo žele da vide izborne rezulatate i ko će kako proći.
 
"Ne isključujemo mogućnost neke koalicije, ali ih ne pravimo a priori. Dogovaraćemo se", rekao je Vučević.
  • Limanac

    08.12.2019 10:43
    Dačić&Bajatović kampanja
    Ovi što sebe nazivaju strankom “socijalističke orijentacije”, već više puta su mi dolazili na vrata...

    Ljudi ih odbijaju, a oni se baš trude!
    :)
  • Drug slikar

    08.12.2019 08:38
    @ Zare
    Malo si smanjio za 3-4 % SPS
    Malo si precutao da je SNS na 32-34%
    Malo si precutao da je trend sps na gore a sns na dole
    Iskrivio si sliku na zidu i jos je prekrio i pricas nam kako je umetnik lose slikao.
  • zdravkovicoli@gmail

    08.12.2019 00:43
    Realno
    Vreme je da SPS eventualni pad rejtinga naplati na vreme od SNS minimum pozicijom premijera. Neprijatno za bilo koju vlast je da SPS vidi u opoziciji, zato im i nude vlast. U suprotnom dobijamo konačno pravu i ozbiljnu opoziciju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.