Osuđen lažni kupac "Megatrenda" Dejan Đorđević zbog lažnog prijavljivanja

Dejan Đorđević, lažni kupac "Megatrenda" priznao je danas u Trećem tužilaštvu krivicu i zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela lažnog prijavljivanja.
Sporazum je prihvaćen od strane Trećeg osnovnog suda u Beogradu, prenose Novosti.
 
Tim sporazumom Đorđević je osuđen uslovno na tri meseca zatvora sa rokom provere od godinu dana. Presuda je postala pravosnažna, a sve strane su se odrekle prava na žalbu.
 
Đorđević je pre nekoliko dana prijavio policiji da je zadobio više udaraca po telu, a ukazana mu je i pomoć u Urgentnom centru, posle čega je pušten na kućno lečenje.
 
Posle prijave da je napadnut, Dejan Đorđević po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u subotu zadržan u pritvoru jer je lagao o batinama. Navodni napadači u stvari vlasnici stana koji je iznajmljivao.
  • Bubili

    09.12.2019 23:24
    Laž
    "Dajte mi medije i ja ću od jednog naroda napraviti krdo svinja!".
    Jozef Gebels (Hitlerov ministar propagande)
  • Bili Kid

    09.12.2019 22:36
    2-ga epizoda ove serije zvane Megatrend. Vucicu, pozdravi Bebu Popovica i reci mu da su mu manipulacije "provaljene" i da ste svi zajedno u problemu. Krusik, tata Stefanovic, Jovanjica,....
    Ajde jos 1000 serija smislite dzabe vam, KRIMINAL NECETE OPRATI!!!
  • Lazo

    09.12.2019 21:46
    Čudno
    Da ne komentarišem ostalo, ali ova je vest malo čudna kao i druge o ovom slučaju. Čovek je prijavio da su ga tukli. Policija kaže da je prijava lažna jer su ljudi vlasnici stana koji on izdaje. Pa ne sme ni vlasnik stana da bije čoveka, čak i ako mu nije platio kiriju. Može da ga tuži, izbaci, zameni bravu i slično, ali ne sme da ga bije.

    Pogledajte malo vesti, sve su iste, svio ionako prepisuju jedni od drugih kao botovi. Piše da je čovek bio u Urgentnom Centru gde mu je ukazana pomoć navodno. Čak i da su tamo utvrdili ,,da mu nije ništa” to još uvek ne znači da nije dobio neke udarce i to ima pravo da prijavi. Policija kaže lažna prijava navodni batinaši su vlasnici stana koji su se najavili. Pa šta ako su vlasnici stana i šta ako su se najavili. I šta ako nije platio kiriji. Nađite negde da je policija utvrdila da ga nisu tukli. Nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija