Inspektori u ulozi "prikrivenih putnika" oduzeli nelegalno taksi vozilo

Vozilo marke "audi a6" oduzeto je od vozača koji je posredstvom "Zandra" aplikacije obavljao taksi prevoz u Beogradu.

Vanredni nadzor izvršen je metodom prikrivenog putnika.

Inspektori drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove, uz asistenciju Komunalne milicije i MUP-a, juče su izvršili vanredni nadzor nad radom neregistrovanih taksi prevoznika metodom prikrivenog putnika.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za inspekcijske poslove, tom prilikom oduzeto je vozilo marke "audi a6" od vozača, koji je posredstvom aplikacije "Zandra" obavio i naplatio taksi prevoz putnika, objavio je RTS.

Protiv "neregistrovanog subjekta" podneće se zahtev za pokretanje prekršajnog postupka po hitnom postupku dežurnom sudiji za prekršaje.

  • Sreja

    21.12.2019 23:29
    Vozio sam i linijski i gradski taksi. Linijski taksi je crnacki posao u donosu na gradski taksi.

    @Kacanka
    Nisu oni divlji da ne bi placali porez nego sto im zakon ne dozvoljava da se bave taksiranjem sa vozilima preko 5 sedista a po cenama koje voze neisplativo im je da voze sa manjim vozilima.

    @Mahniti
    Linijski taksi visak putnika stavi na krov i tako ih vozi, a neke i veze pa trce za njim. Smesan si! Da ljudima ne odgovara komfornija i brza voznja automobilima, koristili bi autobus.

    A sta reci o regularnim kockicama, deru turiste i vrlo cesto naivne starije osobe, kako stignu. Z. Stanica- SUP 700 din Znam i kako se zove taksista, stoji po ceo dan na stanici.
    Bas lepu sliku ostavljaju o nasem gradu.
  • Mahniti

    15.12.2019 19:42
    Bravo Kaćanka,al on strpa vas 7 gde sedite jedno drugom u krilu pa ti računaj...
  • more mrs

    15.12.2019 10:29
    Novi Sad je drugi po redu najveci grad u zemlji, gde je redovan organizovan prevoz do jedinog aerodroma u zemlji? Da nije ovih vozaca, ne bismo ni mogli do njega stici. Verovatno je to i ideja, najbolje je da se ne ide, sto se manje ide, manje se zna. Isto i za sto drugih mesta za sta raznorazni linijski i kombi prevozi nude usluge. Manite se prica o porezu, propasce drzava, drzava svakako propada jer poreze trpaju u svoje dzepove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.