Lažno se predstavljali kao sestra otete devojčice i tražili novac

Odeljenje za suzbijanje visokotehnološkog kriminala uhapsilo je D. V. (28) i M. J. (20) iz Šapca, zbog sumnje da su počinili pokušaj prevare.
Lažno se predstavljali kao sestra otete devojčice i tražili novac
Foto: 021.rs

Sumnja se da su se na Fejsbuku lažno predstavljali kao sestra otete dvanaestogodišnje devojčice iz okoline Niša i da su potom tražili novčanu pomoć i uplatu od drugih korisnika ove društvene mreže.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

  • w/e

    06.01.2020 17:34
    Pokusaj prevare
    Dakle skupljanje politickih poena na idealnom idiotu koji individualno ne predstavlja nikakvu pretnju za prosecnog gradjanina nije nije prevara, ali zato ovi sto su pokusali da isto tako unovce ljudsku glupost treba da robijaju? Normalno, jer nisu vlast.
  • Baljkanac

    06.01.2020 17:11
    Biznis je to, kap'talizam bate.
  • Gr - Ba

    06.01.2020 15:53
    Ove osobe zaslužuju da budu osuđene na jednaku zatvorsku kaznu kao i Malčanski berberin i da istu odsluže sa njim u ćeliji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.