Društvenim mrežama se širi informacija o hapšenju načelnika za narkotike, MUP demantuje

Društvenim mrežama se deli informacija da je Slobodan Milenković, načelnik Četvrtog odeljenja za narkotike, priveden i saslušan, navodno zbog posredovanja pri prodaji droge, i to samo dva meseca nakon što je uhapsio Predraga Koluviju zbog gajenja i prometa marihuane.
Društvenim mrežama se širi informacija o hapšenju načelnika za narkotike, MUP demantuje
Foto: 021.rs
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije ove informacije naziva potpuno netačnim.
 
"Apelujemo na sve da ne šire putem društvenih mreža raznorazne neistine i time uznemiravaju javnost, kao i na medije da zarad istinitog i objektivnog informisanja građana Srbije ne objavljuju netačne i neproverene informacije", navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Milenković je, inače, na ovoj funkciji od 2016. godine. Kako su mediji preneli, on je otkako je na čelu odeljenja poslednje tri godine, učestvovao u brojnim akcijama zaplene droge i zaslužan je za odlučnu borbu protiv narkotika. 
  • Mile i Sanja

    09.01.2020 18:55
    Neko nije platio reket na vrem
    Pa sve sto vredi od inspektora su oterali iz Srbije ne iz Novoga Sada i Vojvodine ili Beograda vec i z Srbije.

    To sto je od inspektora u Srbiji ostalo u normalnim drzavama ni u magacinu ne bi dobilo posao da radi da slaze kutije sa cokoladama i zvakama.Odbili bi ih na ime inteligencije pre svega.U Srbiji su cenjeni strucnjaci u svojoj oblasti.

    17 dana jure lika sa zvanicnim izvestajem psihologa kvoncijentom inteligencije 87.
  • High ISO

    09.01.2020 17:48
    Kome vise verujete? Hoce li opet biti kao devedesetih kada su ulicne price bile izvor informacija, i to tacnih. Vi verujete ministru informacija iz tog vremena?
  • Draspika

    09.01.2020 17:30
    Teska prica
    Impossible

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.