Milenković: Nije pronađena veza porodice Vučić sa "Jovanjicom"

Načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković oglasio se povodom slučaja "Jovanjica" i izjavio da je kompletnom akcijom lično rukovodio, a da je u akciji učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije, odnosno Odeljenja za borbu protiv droga.
"Od samog početka kompletno postupanje policijskih službenika je bilo zakonito uz obaveštavanje nadležnog tužilaštva, u ovom slučaju Specijalnog tužilaštva. Moram da napomenem da od početka istrage, pa do danas, apsolutno nikakvih pritisaka nismo imali od bilo koga iz Ministarstva unutrašnjih poslova", naveo je Milenković.
 
On je dodao da je kompletna istraga sprovedena adekvatno i zakonito.
 
"Ni u jednom segmentu ove obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa navedenim slučajem. To odgovorno tvrdim kao načelnik Odeljenja koje je vodilo istragu i kao neko ko je podneo krivičnu prijavu protiv Predraga Koluvije", izjavio je Milenković.
 
Milenković je apelovao na sve da, kako je naveo, ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike MUP-a.
 
"Policijski službenici rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Republike Srbije", izjavio je Milenković.
 
Kako N1 saznaje iz više izvora, Milenkovića je poligrafski ispitao Sektor unutrašnje kontrole MUP-a 3. januara. Prema saznanjima N1, Milenković je poligrafski testiran zbog drugog slučaja, a ne zbog hapšenja Koluvije. Međutim, izvori N1 posebno ukazuju na to da Slobodan Milenković ide na poligraf dok je istraga oko "Jovanjice" u žiži javnosti i da bi to moglo da se shvati kao neki vid pritiska na inspektora koji je otkrio jednu od najvećih plantaža marihuane u Evropi.
 
Kako saznaje N1, Milenković je prošao poligrafsko testiranje, odnosno detektor laži je pokazao da govori istinu.
  • Paradoks

    12.01.2020 18:33
    Meni je na primer interesantno koliko ovde komentatora imaju dokaze protiv Vučića u svojim rukama ali ih namerno ne objavljuju odnosno učestvuju u njihovom prikrivanju, te nasuprot tome samo ostavljaju besmislene komentare kojima ništa ne postižu. Naravno, sasvim je moguće i da nemaju nikakve dokaze već da samo žele da nekoga sa kime se ne slažu politički optuže bez dokaza.
    Pa evo vam prilika da se otarasimo Vučića - samo objavite te dokaze koje morate imati čim tako samouvereno dajete izjave o nečijoj krivici. Šta čekate?
  • Pedja

    11.01.2020 16:12
    Prepoznatljivo
    Zar reziseri ove komedije ne vide da su u stvari na ovaj nacin optuzili svoje gazde? Vuciceve predstave su sve gore i beskorisnije.
  • Sonja

    11.01.2020 13:24
    Afera
    Nema sumnje da Vučić ima bilo kakve veze sa "Jovanjicom". Sve je jasno kao dan da je izmisljena afera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija