Vučić: Neću tužiti Vesnu Pešić zbog tvita

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće tužiti po privatnoj tužbi Vesnu Pešić zbog nedavnog tvita navodeći da se "nije ni najmanje uznemirio i da mogu da mu stavljaju cevi kako hoće", kao i da će opozicija biti zaštićena kao "beli medvedi".
Vučić: Neću tužiti Vesnu Pešić zbog tvita
Foto: 021.rs
"Danas čitava hajka u mnogim dnevnim novinama o tome da je sramota jer će je neko progoniti. Niko je ne progoni i niko ne radi ništa i niko neće ni da reaguje, ja je neću čak tužiti ni po privatnoj tužbi", rekao je Vučić, novinarima u Davosu.
 
On je u upitao šta bi se desilo da je neko blizak Srpskoj naprednoj stranci izjavio kakav je bio tvit Pešić, navodeći ironično da je "ona nešto lepo htela da mu poruči a ne da mu preti".
 
"Kako je rekao onaj stručnjak Milan Antonijević, zaslužuju priznanje. Oni svi zaslužuju priznanje, svaki put kad mi pomenu cev u glavu, svaki put kad pomenu da su samo mrtvi Vučići dobri Vučići oni uvek zaslužuju priznanje od objektivnog nevladinog sektora", rekao je Vučić.
  • NS Sale

    21.01.2020 07:41
    Izjavio.......
    Kako je taj čovek "PLEMENIT" ....kao da je iz plemićke familije,to prosto zrači iz njega....
    Pa on se ne boji ničega...za doživotnog vođu tj predsednika kao Kim Džong Un......
  • Bojan

    21.01.2020 07:26
    Farsa
    Naravno da neces jer vi ste ista briselska familija. Obicna predstava dve briselske ekipe u propagandne svrhe.
  • ivan

    20.01.2020 22:26
    Čoveče.....odmori nas,od tvojih izjava,laži,obećanja.....idiiiiiii više

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija