VIDEO: Kamion novosadskih tablica sleteo s puta i deo Obrenovca ostavio bez struje

Kamion novosadskih tablica sleteo je sa puta danas oko 11 časova i prevrnuo se u dvorištu kuće u Mislođinu, u opštini Obrenovac, prenosi RTV Mag.
Ova nezgoda, u kojoj nije bilo povređenih, dogodila se kada je, prema rečima vozača, pokušao da izbegne direktan sudar sa automobilom koji mu je išao u susret i prešao na drugu stranu.
 
Vozač kamiona je tom prilikom izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.
 
"Prešao je na moju stranu i onda da bih ga izbegao, skrenuo sam, uhvatio sam bankinu i prevrnuo sam se. Niko nije povređen, on je odmah pobegao. Šteta je velika, pun je kamion robe. Da li je pisao poruke, ili šta već, ne znam. Prešao je na moju stranu i zato sam skliznuo", kaže vozač kamiona za RTV Mag.
 
Nakon što je sleteo sa puta, kamion je udario u banderu zbog čega je u ovom delu Mislođina došlo do prekida u snabdevanju električnom energijom.
 
  • vozac

    24.01.2020 09:11
    putnickog auta
    Ne bih da budem od onih zluradih ,jer i među vozačima kamiona ima korektnih vozača.Ako nije bilo kola iza kamiona na licu mesta da posvedoči vozačevu tvdrnju,ništa od njegove "istine".Ja sampre sklon da verujem da je vozač pisao poruke ili telefonirao i da je njegovom greškom nastalo problem.Molim vas samo pogledajte vozače kamiona,skoro svaki leži na volanu sa jednom rukom na uvetu i tako prekraćuju vreme.Samo prave kombinacije kako da gazdama uzmu još koji dinar plus,na dnevnice koje imaju.
  • Milan

    23.01.2020 19:31
    Kamera
    Upravo zbog ovakvih situacija sam nabavio kameru u vozilu. 40€ solidna (70Mai)+ 15€ kartica (Samsung Endurance Pro) i nekol8ko puta mi je već rešavala problem.
  • nema skretanja

    23.01.2020 18:55
    Ko vozi kamion mora da ima kameru. Ovo ce biti obavezno i za putnicka vozila za koju godinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija