Ninoslav Jovanović prebačen iz zatvora na psihijatrijsko lečenje u Beograd

Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje devojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je iz istražnog pritvora Kazneno-popravnog zavoga u Nišu u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu zbog psihijatriskog veštačenja, potvrdili su agenciji Beta u Višem sudu u Nišu.
Ninoslav Jovanović prebačen iz zatvora na psihijatrijsko lečenje u Beograd
Foto: Pixabay
 
 
Prema rečima nadležnih u tom sudu, Jovanović je upućen na psihijatrijsko veštačenje na predlog Višeg javnog tužilaštva u Nišu. Posle psihijatrijske procene istraga će se opredeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi.
 
Jovanović je uhapšen 5. januara na groblju u selu Malča kod Niša, posle 17 dana policijske potrage.
 
Osumnjičen je da je 12-ogodišnju devojčicu iz Suvog Dola oteo na putu do škole u Brzom Brodu 20. decembra. Ona je nađena u jednoj kući u selu Pasjača 29. decembra. Jovanović je zbog otmica i silovanja koje je ranije počinio u zatvoru proveo 22 godine.
 
Psihijatri koji su nakon ranijih otmica i silovanja učestvovali u veštačenjima ocenili su da su "emocije i nagoni Jovanovića bolesni, ali je svestan šta čini i da su njegove intelektualne operacije sasvim u redu".
  • Tata Ikun

    25.01.2020 16:00
    Koja je svrha? Nijedan pedofil ne može biti normalan. Samo ga vozajte, umesto da trune na robiji ili u ludnici.
  • Kaćanka

    25.01.2020 15:58
    Kakvo bre vozikanje tamo amo, kakvo vešačenje... kakvo trošenje i para i vremena na budalu.. Zaposliti u rudniku, belog dana da ne vidi pola veka!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.