Nišlijka zbog neispravnih vrata ispala iz autobusa

Žaklina I. iz Bubanj Sela (51) ispala je iz autobusa u Nišu juče oko 13 časova, prilikom čega je lakše povređena, potvrđeno je za "Novosti" u policiji.
Nišlijka zbog neispravnih vrata ispala iz autobusa
Foto: Pixabay
Tom prilikom ona je zadobila lakšu kontuziju glave.
 
Incident se desio u autobusu "Niš ekspresa" u Ulici maršala Tita, kada su se, prema navodima njenog sina, vrata otvorila dok je vozilo bilo u pokretu.
 
Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar KC Niš i odmah nakon toga, urađena je kompletna dijagnostika. Iako sem kontuzija nisu utvrđene teže povrede, predostrožnosti radi, ostavljena je da prenoći u sobi za opservacije, rečeno je za "Novosti" u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
 
Žaklina je, kako je za "Novosti" rekao njen sin, težak bolesnik i tog dana je baš krenula kod lekara.
 
On je u objavi na Fejsbuku takođe napisao da se slični incidenti svakodnevno dešavaju u istom autobusu.
 
Beogradski list piše da se pre nekoliko dana dogodio još jedan incident na linijama Niš ekspresa, kada je jednom vozilu otpao točak.
  • Milica

    29.01.2020 09:51
    Pravda
    Nek tuzi firmu autoprevoznika za 50 miliona !!!
  • nis

    29.01.2020 09:18
    odmah tuzba protiv kompanije
    Tuziti, tuziti i samo tuziti, pravo Strazbur !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.