Evakuacija srpskih državljana iz Vuhana u toku

U toku je evakuacija trojice srpskih državljana iz kineskog grada Vuhana, koji će taj grad napustiti uz pomoć Francuske.
Francuska će organizovati avionski prevoz do grada Istrea.
 
U tom francuskom gradu, oni će biti pregledani i biće preduzete dalje mere zdravstvene zaštite, prenosi RTS.
 
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da će troje srpskih državljana iz Vuhana biti evakuisano uz pomoć Francuske i da se očekuje da avion stigne danas u toku dana.
 
Od koronavirusa, prema najnovijim podacima, umrlo je 259 ljudi, svi u Kini, od kojih 249 u pokrajini Hubei.
  • ××

    01.02.2020 23:51
    @ bezimeni
    Obicnom narodu to nije bitno , bitno je da je tamo neki Mišel iz okoline Kalea ostavio kosti zajedno sa Radojcom iz Vlasotinca u jurisu na bugare , a ti fakturisi moj komentar slobodno bez pdv-a.
  • Bezimeni

    01.02.2020 14:52
    @Marko
    Ko pljuje, a ko kmeči? Pročitaj ponovo. Vest nije potpuna.

    Francuska je Kraljevini Srbiji u vreme Velikog rata fakturisala prevoz čuvenim galijama, uniforme, oružje, čak i pertle na obući vojnika. Nije problem, samo dajte potpune infimacije, a ne da živimo u zabludama o prijateljstvu i humanosti. Sve košta.
  • novosadjan

    01.02.2020 14:31
    A ja mislio da im rusi pomazu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.