Ukidanje letova utiče na razmenu pošiljki sa Kinom, Pošta moli za razumevanje

Pošta Srbije zamolila je danas za razumevanje korisnike usluga, jer će obustavljanje letova ka Kini uticati na razmenu pošiljaka.
Ukidanje letova utiče na razmenu pošiljki sa Kinom, Pošta moli za razumevanje
Foto: 021.rs
Pošta Srbije je saopštila da je obaveštena od avio-prevoznika Lufthansa i LOT da su, radi prevencije opasnosti od širenja koronavirusa, letovi prema Narodnoj Republici Kini obustavljeni do daljeg, što će uticati na uobičajeno poštansko poslovanje u razmeni pošiljaka.
 
Obaveštenje je Pošta objavila na svom službenom sajtu i navela da će korisnici usluga o svim promenama pravovremeno biti obaveštavani.
  • Dušan Petrović

    12.10.2020 20:53
    Znam samo da su jednu pošiljku za mene iz Kine jednostavno vratili pošiljaocu, bez ikakvog obaveštenja. Normalno robu sam platio unapred i "pukao! oko 70 eura ... Da kažemo nije mnogo ali zašto se javno ne napiše da se ne poručuje roba iz Kine???
  • Šta ću?

    04.02.2020 07:32
    Šta da vam kažem ljudi.
    PLAĆAJTE SAMI SVOG POŠTARA.
    Kao što ja radim.
    Zovite to kako hoćete, beda je to i za mene i za njega, ali mu znači.
    Ali, zato pogleda pošiljke svakog dana.
    Neregistrovane vam stoje u ogromnim kolicima, gomila, i niko ih ne razvrstava niti postoje kamere koje ih prate.
    Dakle, ko god prođe može da uzme šta mu se sviđa.
    I tako stoje danima i nedeljama.
    Ako nemate nekog svog, slikajte se.
    Plaćajte svog poštara, jer ga niko drugi ne plaća.
  • Gnojko

    03.02.2020 22:10
    Sedeo sam celo pre podne kod kuće i mirno i dostojanstveno radio svoj posao moderatora erockog sajta za obrasle. Siđem u 14h do poštanskog sandučeta, a u njemu stoji cedulja, kaže, pokušana dostava paketa danas (!) pa da odem u glavnu poštu da ga pokupim od sutra. Pošto sam bio kod kuće pouzdano znam da dostava nije pokušana i znam da je to modus operandi - uopšte ne nose pošiljke nego odmah ubacuju ceduljice. A otvaranje i lepljenje onog žutog selotejpa naplaćuju 170 dinara. Ne bih rekao da je u pitanju banda lopovska, jer mi onda ne bi objavili komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".