Dragoljub Žarković biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić dao je saglasnost da novinar i urednik nedeljnika "Vreme" Dragoljub Žarković bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, prenosi Beoinfo.
"Grad Beograd odaje počast novinaru i uredniku Dragoljubu Žarkoviću, koji je skoro pola veka stvarao i pisao za neke od najuticajnijih listova, kao što su Politika, Borba i Vreme. Kao analitičar, cenjen i poštovan i od strane onih koji se sa njim nisu uvek slagali, ostavio je veliki novinarski trag. Izražavam iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama Dragoljuba Žarkovića", rekao je Radojičić.
 
Dragoljub Žarković rođen je 21. novembra 1951. godine, a preminuo je 5. februara u Beogradu. 
 
Komemoracija Dragoljubu Žarkoviću biće u petak, 7. februara u 13 časova u Dvorani Kulturnog centra Beograd, Kolarčeva 6.
 
Ispraćaj je u subotu, 8. februara u 14:30 časova na Novom groblju u Beogradu.
  • Član biblioteke

    06.02.2020 12:18
    Sramota da vas bude
    Radijičić i Vesić odlučuju gde će genijalni Žare biti sahranjen ! Zemljo otvori se .
  • čitalac Vremena

    06.02.2020 11:48
    STRAŠNO je -ko daje saglasnost
    To je crni humor, i slika našeg društva kada pročitamo ko daje saglasnost za sahranu jednog čoveka - moralne gromade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.