Deo krova u školi na Voždovcu zbog jakog vetra pao u školsko dvorište

Deo krova na voždovačkoj Osnovnoj školi "Zmaj Jova Jovanović" pao je u školsko dvorište, usled nevremena sa jakim vetrom koje je zahvatilo Beograd.
Deo krova u školi na Voždovcu zbog jakog vetra pao u školsko dvorište
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju Gradske opštine Voždovac, niko nije povređen.
 
Školu su obišli načelnik Školske uprave Beograda Dragan Filipović i član Veća opštine Voždovac zadužen za školske ustanove Miloš Stojanović.
 
Oni su ustanovili da je deo krova koji se obrušio ispred samog ulaza u školu neophodno hitno ukloniti, a ceo krov sanirati, odnosno zameniti novim, čime bi se trajno rešio problem curenja vode u učionicama, kao i u fiskulturnoj sali.
  • vladimir

    06.02.2020 18:24
    Nije krov pao zbog vetra, nego zbog loše postavljenog krova, da je sve uradjeno kako treba vetar ne bi odneo krov.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.