Košarkaši iz Batočine vraćeni s Jarinja

Košarkašima Sloge iz Batočine danas nije dozvoljeno na prelazu Jarinje da uđu na Kosovo i to je u poslednjih dvadesetak dana drugi takav slučaj.
Košarkaši iz Batočine vraćeni s Jarinja
Foto: Pixabay
Košarkaši Sloge trebalo je večeras u Severnoj Mitrovici da odigraju utakmicu protiv Trepče u okviru takmičenja u Drugoj srpskoj ligi.
 
Vest je potvrdio košarkaš Trepče Igor Dašić, koji je imao primedbu i na postupak rukovodstva kluba iz Batočine.
 
"Od strane Albanaca ne čudi što se ova praksa nastavlja, ali jednako boli i da ekipe iz centralne Srbije namerno prijave da idu na sportsku utakmicu, kako ih ne bi pustili, i namerno izbegavaju gostovanja kod nas", naveo je Dašić, prenosi Kosovo onlajn. "Ukoliko prijave slobodnu vožnju uglavnom ne prave problem na granici. Kome je u interesu da se sport u Kosovskoj Mitrovici polako gasi. Vreme je da se digne glas i da se ove političke gluposti i prepucavanja zauvek izbace iz sporta", poručio je Dašić.
 
Sa prelaza Jarinje prethodno su 24. januara vraćeni i košarkaši Prve petoletke iz Trstenika.
  • Boutique

    10.02.2020 11:04
    ispravno
  • Trt

    10.02.2020 09:28
    Kad se ložiš da igraš nacionalnu ligu u tuđoj zemlji i iznenadiš se svaki put kad te ne puste.
  • dragan perković

    10.02.2020 07:13
    Ah
    Severna Kosovska Mitrovica ne postoji.Kosivska Mitrovica je na KiM pa u nikakvoj tkzv srpskoj lizi ne može biti.Miže li u Hrtkovcima klub da se takmiči u Hrvatskoj lizi,može li u Novom Pazaru neki tim da se takmiči u bisanskoj ili albanskoj lizi ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija