FOTO: Uhapšen zbog udesa u Zemunu u kojem je poginuo vozač GSP-a

A. R. (21) uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću jutros oko 4 časa u Zemunu, u kojoj je 31-ogodišnji vozač GSP-a poginuo, a troje ljudi je povređeno.
Osumnjičeni se tereti da se, dolaskom do raskrsnice Tršćanske i Cara Dušana, nije zaustavio na crveno svetlo na semaforu, već je nastavio da vozi i sudario se sa jednim autobusom. Od jačine udara autobus je odbačen u levu stranu i direktno se sudario sa drugim autobusom koji je išao iz suprotnog smera.
 
 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 
 
 
 
Inače, u ovom udesu povrede su zadobili vozač drugog autobusa i dvoje putnika i oni su prebačeni u KBC Zemun.
 
 
 
"Naše ekipe su prevezle troje povređenih, vozača drugog autobusa i dvoje putnika. Nažalost, na licu mesta lekari su mogli samo da konstatuju smrt vozača jednog od vozila gradskog prevoza", rekli su za RTS u Hitnoj pomoći.
 
 
Autobus GSP je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta.
  • AlexRtrd

    13.02.2020 09:59
    Ajde sine ne baljuzgaj tu, ako si otisao u Cesku da sklapas televizore za 700e nisi uhvatio boga za muda.
  • Djogani

    12.02.2020 12:09
    ne treba naslov vec samo pasos
    Koju poruku saljemo svetu sa ovakvim fotografijama?
  • Да

    12.02.2020 11:23
    није
    Тако Вам је то кад се синови богатуна ослобађају и пуштају на слободу након саобраћајних незгода које су имали смртни исход. Жалосно и болно за преминулог возача, породицу, родбину и "државу" Србију.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija