Uhapšeno šest dilera

Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila šest osoba i zaplenila 2,7 kilograma marihuane, 85 grama kokaina, oko 450 grama amfetamina, 800 tableta ekstazija, 35 grama hašiša, 100 mililitara ulja kanabisa, manju količinu MDMA i pištolj.
Uhapšeno šest dilera
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policija je uhapsila N.F. (33) i N.F. (34) osumnjičene za trgovinu drogom i nedozvoljeno posedovanje oružja.
 
Pretresom podrumskih prostorija koje oni koriste u Obrenovcu, u metalnom ormaru policija je pronašla 2,5 kilograma marihuane, oko 50 grama kokaina, 150 grama amfetamina, oko 600 tableta ekstazija, 30 grama MDMA, 35 grama hašiša, 100 mililitara kanabisovog ulja i tri elektronske vagice, a kod mlađeg osumnjičenog pronađena je manja količina kokaina i marihunane. Pretresom stana osumnjičenih, pronađen je i poštolj.
 
U drugoj akciji uhapšeni su B.S. (23), Ž.S. (22), D.S. (20) i M.R. (24) osumnjičeni za trgovinu drogom.
 
Policija je u stanu koji je S.B. iznajmio u naselju Borča, za potrebe ove grupe koja je čuvala i pripremala drogu za dalju prodaju, pronašla oko 200 grama marihuane, 10 grama kokaina, 300 grama amfetamina i 200 tableta ekstazija. Takođe, pregledom vozila u kome su se nalazili D.S. i M.R. pronađeno je 25 grama kokaina koji je bio sakriven u konstrukcijskoj šupljuni vozila, kao i veća suma novca u domaćoj i stranoj valuti.
 
Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Lala

    16.02.2020 18:09
    ?
    A šta je sa odavno najavljenom velikom akcijom hapšenja narko dilera u N. Sadu od strane velikog Štrumfa. Izgleda obećanje ludom radovanje kao i velika borba protiv korupcije i kriminala. Izgleda je to sve samo predizborna kampanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija