Krijumčarili parfeme i pištolje preko granica

Dva pištolja i više od 130 parfema zaplenjena su na graničnim prelazima Gradina i Strezimirovci, saopštavaju iz Uprave carina, u tri odvojena slučaja.
Pištolj marke "glok", sa pet metaka kalibra 9 mm otkriven je na Gradini kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izvojen "audi A8“ bugarske registracije, kojim je putovalo petoro Bugara.
 
Drugi pištolj zaplenjen je na Strezimirovcima prilikom ulazne kontrole kada je kod 41-goodišnjeg muškarca pronađen neprijavljeni gasni pištolj "zoraki" sa okvirom u kome je bilo osam metaka.
pistolj. 
 
 
U trećem slučaju, u autobusu novopazarskog prevoznika koji saobraća na liniji Istanbul-Novi Pazar, na Gradini je zaplenjeno preko 130 parfema poznatih robnih marki.
 
Kako objašnjavaju u Upravi carina, obojica vozača iz Novog Pazara, stari 62 i 56 godina suočiće se sa krivičnom odgovornošću zbog krijumčarenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija