Lončar: Virus korona slabiji od sezonskog gripa

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se situacija sa virusom korona prati od samog početka i da je Srbija apsolutno spremna za svaku situaciju.
Lončar: Virus korona slabiji od sezonskog gripa
Foto: 021.rs
On je za Pink rekao da nema razloga za paniku, navodeći da je taj virus dosta slabiji od običnog sezonskog gripa.
 
Prema njegovim rečima, i kada se "pojavi virus, i kad imamo jedno, dvoje, troje (obolelih), sistem je taj koji reaguje i nema mesta nikakvoj panici".
 
On je naglasio da građani treba da naprave razliku između tačnih zvaničnih podataka i netačnih sa društvenih mreža. Kako je naveo, treba se držati preporuka stručnjaka i neće biti nikakvih problema.
  • Pićuka

    26.02.2020 16:53
    Šta to znači spremni smo?
  • nadrljasmo

    26.02.2020 14:07
    Slabiji od gripa blago nama..to je isto kao i sa temperaturom leti nije 50 stepeni nego 25,pa te jos ubedjuju...ha,ha...mi smo nadrljali...nek nam je Bog u pomoci.
  • Brus Vilis

    26.02.2020 13:28
    Eto, a ovi na Zapadu se ukenjali u gaće od straha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija