Poginuo radnik na kog se obrušio zid u Zoo vrtu

U Beogradskom zoološkom vrtu u četvrtak uveče poginuo je 55-godišnji muškarac, objavio je Blic, pozivajući se na Hitnu pomoć i izvore u Zoo vrtu.
Poginuo radnik na kog se obrušio zid u Zoo vrtu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Prema nezvaničnim saznanjima tog lista, muškarac star oko 55 godina stradao je kada se na njega obrušio zid.
 
"Poginuo je radnik firme koju je angažovao dugogodišnji zakupac kafića čija je rekonstrukcija u toku, koji se nalazi u okviru vrta", rekli su u Zoo vrtu, ne navodeći detalje i okolnosti nesreće.
 
Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.
  • x

    06.03.2020 18:07
    zar opet
    Niko ozbiljno ne shvaca opasnot ljudi koji rade u gradjevinarstvu. Skela i bezbedna skela je svugde potrebna. To nije skupo a mora da se postavi za bilo koji posao.
    Zalosno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.