Napadnuti sajtovi covid19.rs i Ministarstva zdravlja, bez novih informacija o broju zaraženih

Sajtovi covid19.rs i sajt Ministarstva zdravlja su napadnuti, pa je nemoguće postaviti informaciju o broju novozaraženih virusom korona, rečeno je Insajderu u Ministarstvu zdravlja.
Napadnuti sajtovi covid19.rs i Ministarstva zdravlja, bez novih informacija o broju zaraženih
Foto: 021.rs
Povodom informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama da postoji zabrana da privatne klinike testiraju na korona virus, u Ministarstvu kažu da zabrana ne postoji, ali da su jedine referentne laboratorije Torlak i infektivna klinika.
 
Ministarstvo zdravlja je najavilo da će na ovim sajtovim dva puta dnevno u osam i 18 časova objavljivati podatke o novoreženim koronavirusom. Međutim, danas u 18 sati nije bilo moguće dobiti novu informaciju. 
 
Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da Kovid-19 može da se definiše kao pandemija, o čemu više OVDE.
  • Gile

    13.03.2020 19:48
    BOLESNICI
    Bolesnici vama leka nema, pljujete po svemu i svačemu, zašto ako smo u istim govnima!? Ne mogu da verujem da u svemu nadjete laži, prevare... Zar stvarno želite ili priželjkujete hiljede mrtvih? Jebite se!!
  • Divna

    13.03.2020 10:29
    Cobit
    Novice, i ja pratim gisanddata maps, slazu se brojke, cak oni kasne pise da u Srbiji ima 19 obolelih
  • Odlican

    12.03.2020 16:10
    Izgovor
    Kad god hoce nesto da slazu,sakriju ili su nesto zabrljali oni smisle hakere

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija