Umesto u samoizolaciju otišao u kafanu, pa priveden

Muškarac iz Varvarina sinoć je zbog kršenja naredbe o samoizolaciji od 14 dana koja mu je određena ranije istog dana, priveden na saslušanje u Osnovno tužilaštvo u Kruševcu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
Umesto u samoizolaciju otišao u kafanu, pa priveden
Foto: Pixabay
On je umesto u kućnu izolaciju, koju mu je odredila sanitarna granična inspekcija Ministarstva zdravlja po povratku u zemlju iz inostranstva, otišao u kafanu.
 
Nakon saslušanja, tužilaštvo mu je odredilo nadzor policije u samoizolaciji, a krivičnu prijavu protiv njega podneće u redovnom postupku.
 
Za krivično delo "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije" zaprećena je novčana kazna ili kazna do tri godine zatvora.
 
U Srbiji je sinoć uvedeno vanredno stanje i svi srpski državljani će, ako dolaze iz područja zaraženih virusom korona, morati da budu u karantinu od 14 dana.
  • Danilo

    16.03.2020 11:24
    Ali kako se raja navukla u komentarima na ovu patku. To je samo jedan lik koji će verovatno da tuži državu i dobije milione odštete jer je vanredno stanje neustavno.
  • goran

    16.03.2020 11:14
    klasicna izmisljotina
    14.3 vracen sam sa gp kelebija iz pravca madjarske na horgos zbog lekarskog pregleda. posle 14 sati cekanja saznajem da lekarska kontrola NEPOSTOJI...
  • Mr.M

    16.03.2020 10:49
    Ugrozio je živote drugih čitaj pokušaj ubistva tako bi mu i sudio pogotovo što voli da se hvali.Indijanac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.