Još dvoje zaraženih virusom korona u Srbiji, ukupno 57

U Srbiji su danas registrovane još dve osobe obolele od virusa korona.
Još dvoje zaraženih virusom korona u Srbiji, ukupno 57
Foto: 021.rs
Do sada je registrovano ukupno 57 zaraženih virusom COVID 19.
 
Kako je rečeno na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, u bolnicama je smešteno 29 obolelih - 17 u Kliničkom centru Srbije, četiri u Kliničkom centru Vojvodine, pet u KC Niš, dva u KC Kragujevac i jedan u Opštoj bolnici u Pančevu.
 
Dva pacijenta koja se nalaze u KCV u Novom Sadu su na respiratorima, dok su ostali stabilno i, kako je rečeno, nema značajnijih pogoršanja u odnosu na juče.
 
V.d. direktora Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić rekla je da se zdravstveno stanje nultog pacijenta iz Bačke Topole popravlja i on se dobro oseća. 
 
"Pacijent iz okoline Novog Sada nalazi se takođe u poluintenzivnoj jedinici, njegovo zdravstveno stanje je bolje i on se oporavlja. Stanje pacijenta iz Kikinde, koji je odmah po prijemu postavljen na mehaničku ventilaciju, prati se 24 sata i ono je od prijema nepromenjeno. Četvrti pacijent, koji je poslednji stigao u KCV, nakon dva dana hospitalizacije postavljen je takođe na respirator", rekla je dr Stokić.
 
Do danas u 18 časova, u laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 316 osoba. 
 
Od jutros u 8 sati do večeras u 18 časova, testirano je 15 osoba od kojih su dve bile pozitivne, a 13 negativno na korona virus.
  • laki

    16.03.2020 20:10
    pregrmesmo jos jedan dan a samo 2 slucaja, masala
  • deda

    16.03.2020 20:09
    @Singer
    ...testiraju se samo osobe koje imaju simptome...
    ovo je iz austrijskih medija, doslovce, a tako je i drugde
    kapiras li ili da crtam
  • Ataševac

    16.03.2020 19:32
    Samo voce i povrce.mslo salnine i bjeloj luka.stan okaditi.i seks do zore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija