Radiće se strateška procena uticaja za autoput Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

Za područje koridora autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad biće urađena Strateška procena uticaja za prostorni plan posebne namene, odlučilo je Ministarstvo građevinarstva.
Radiće se strateška procena uticaja za autoput Beograd-Zrenjanin-Novi Sad
Foto: 021.rs
Procena se radi zbog mogućih uticaja ovog koridora na životnu sredinu kao i zbog potreba da se na području Prostornog plana posebne namene poboljša kvalitet života i obezbedi održivi razvoj, navodi se u odluci koju je objavio Službeni glasnik.
 
Okvirna granica Prostornog plana obuhvata delove teritorije Beograda, Pančeva, Zrenjanina, Novog Sada, kao i opština Opovo, Kovačica i Žabalj.
 
Rok za izradu Strateške procene je godinu dana, a sredstva za njenu izradu obezbeđuje "China Shanding International Economic and Tehnical Coorporation Group".
  • Bubi

    18.03.2020 08:41
    Nedoumica
    Dobro - da li je Zagreb (naslov), ili Zrenjanin (podnaslov).
    Ovo sigurno nećete objaviti jer imate veću cenzuru prema čitaocima nego prema izvorima koje prenosite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.