Još šest novoobolelih od virusa korona u Srbiji, ukupno zaraženo 89 osoba

U Srbiji je do 18 časova registrovano ukupno 89 potvrđenih slučajeva virusa korona.
Još šest novoobolelih od virusa korona u Srbiji, ukupno zaraženo 89 osoba
Foto: Pixabay
Od poslednjeg izveštaja do 18 časova, testirani su uzorci 19 osoba, od kojih je 6 pozitivnih i 13 negativnih na novi virus korona.
 
U kućnoj izolaciji nalaze se tri osobe sa lakšom kliničkom slikom, dok su tri osobe zadržane na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja. 
 
Do 18 časova, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 440 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja. 
 
Za 24 sata u Srbiji je registrovano 17 novoobolelih od virusa korona. Što se tiče novoobolelih, dvoje je iz Užica, jedan iz Vranja, troje iz Beograda. 
 
Od ukupno 89 obolelih, šest je u Kliničkom centru Vojvodine, devet u Kliničkom centru u Nišu, troje u Kliničkom centru u Kragujevcu i 31 u Kliničkom centru Srbije. 
 
Od težih slučajeva, na respirartoru su tri pacijenta u Novom Sadu i tu su dva najteža stanja, jedan je u Nišu na respiratoru, kao i jedan pacijent u Kragujevcu i jedan u Kliničkom centru Srbije.
  • Comanche

    19.03.2020 00:29
    Indija
    @Apache: Niste dobro razumeli. Indija ima prijavljen 151 slučaj, a mi manje.
  • @Apache

    19.03.2020 00:23
    Polako, oni su tek poceli. Tamo nema ni samoizolacije ni policijskog casa
  • Superhik

    18.03.2020 19:15
    Malo je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.