Policajac uhapšen jer je starijeg građanina ispratio do banke i ubedio bankare da ga usluže

Policajac S.C. (50) uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja jer je osamdesetogodišnjem građaninu omogućio kretanje na javnom mestu uprkos meri samoizolacije koja mu je izrečena po povratku u zemlju.
Policajac uhapšen jer je starijeg građanina ispratio do banke i ubedio bankare da ga usluže
Foto: 021.rs
Sumnja se da je ovaj policajac, po povratku sa posla, u policijskoj uniformi tog građanina otpratio od kuće do jedne banke u Jagodini. 
 
Na upozorenje službenika banke da je odlukom nadležnog organa u cilju sprečavanja širenja virusa korona i insistiranje da osamdesetogodšnji muškarac napusti prostorije banke, policajac je zaposlene u banci slagao da je tom muškarcu dozvoljeno kretanje u pratnji policije radi obavljanja novčane transakcije i da je njemu povereno da to uradi. 
 
Na taj način, prekoračivši granice službenih ovlašćenja i ne vršeći svoju službenu dužnost, policajac je tom muškarcu omogućio da obavi novčanu transkaciju čime je doveo u opasnost zdravlje drugih ljudi. 
 
Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.
  • Bojana

    20.03.2020 14:27
    @high ISO
    Glodaru, odlepi se od kompa i obidji komsije, vidi jel im treba nesto.
  • Djole

    20.03.2020 13:17
    Najbolje su uradili Cesi , Irci i jos neke drzave . Tamo je svaki dan dozvoljeno starijim ljudima da izadju napolje u trajanju dva sata sto je savim dovoljno za neke potrebe .
  • High ISO

    20.03.2020 13:02
    Bojana, ako sam ja zasticen, neka prodje gomila zarazenih pored mene. Ne pravite hajke na penzionere nego zastititte sebe. Ako je on odabrao da umre od zaraze to je njegov izbor. Nego je to sto vas mrzi da se pridrzavate higijeni a lakse je okriviti drugog. Policajac je ispao covek a bankar go.no. Tipicno za bankara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.