Još 22 slučaja zaraženih virusom korona u Srbiji, ukupno 171

Virus korona potvrđen je kod još 22 osobe u Srbiji, pa je ukupan broj zaraženih porastao na 171 potvrđenih slučajeva.
 Još 22 slučaja zaraženih virusom korona u Srbiji, ukupno 171
Foto: 021.rs
Od poslednjeg izveštaja do 18 časova, 21. marta testirani su uzorci 48 osoba od kojih je 22 pozitivno i 26 negativno na novi korona virus.
 
Od 22 potvrđena slučaja od poslednjeg izveštaja, njih 17 je hospitalizovano, ali bez komplikacija, dobrog opšteg stanja, dok njih pet ima lakšu kliničku sliku i nalaze se u kućnim uslovima. 
 
Do 18 časova u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su ukupno 672 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja. 
 
Pedesetdevetogodišnji muškarac iz Kikinde prva je žrtva virusa korona u Srbiji. On je preminuo u petak u Kliničkom centru Vojvodine. Opširnije pročitajte OVDE. 
  • anonimus

    21.03.2020 18:30
    Sto niko ne kaze odakle svi ti slucajevi dolaze?? Nemate pojma s kime su svi ti ljudi bili u kontaktu, sve ostaje anonimno. Sta vam je svima? Posle se prica kako je nasa disciplina problem.
    Nije problem disciplina, vec neobavestenost. Svi ti anonimni registrovani slucajevi su bii i verovatno u prolazu u kontaktu sa nekim ljudima, i oni ne znaju. I sta sad?

    I koga virus to sve napada, cas stare cas mlade. Niko ne obavestava o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.