Prva žrtva virusa korona u Srbiji, preminuo muškarac iz Kikinde

Pedesetdevetogodišnji muškarac iz Kikinde preminuo je od virusa korona.
Prva žrtva virusa korona u Srbiji, preminuo muškarac iz Kikinde
Foto: 021.rs
On se nalazio na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, a preminuo je pre nekoliko sati.
 
Virus korona dobio je od čoveka čiji je sin boravio u Milanu. Zaraženi koji mu je preneo virus i sam se bori za život.
 
Preminuli je imao i brojne druge zdravstvene tegobe, rekla je premijerka Ana Brnabić. Ona je u ime Vlade Srbije, predsednika republike i svih građana, izrazila saučešće porodici preminulog.
 
"Učinićemo sve što možemo da u ovoj borbi žrtava bude što manje. I u tim merama bićemo restriktivni koliko god je to potrebno, da bismo sačuvali svaki život. Danas smo svi mi dobili najgrublju opomenu do sada i koliko je teška borba sa kojom se suočavamo i koliko su teški izazovi koji su pred svima nama", izjavila je Brnabić.
 
Po rečima premijerke, na respiratorima se nalazi još osam građana, koji se bore za život.
 
Prema poslednjem izveštaju, u Srbiji je 135 osoba zaraženo virusom korona. Od 17 novozaraženih, njih devet je hospitalizovano, a više o tome čitajte OVDE.
  • Milenkovic

    25.04.2020 23:01
    Ja sam gastarbajter,kako vi to kažete,sram vas bilo,da li se iko od vas pita koliko pomažem svoju porodici u Srbiji,koliko sa humanitarne pomoći poslala,ja sam samo jedna samohrana majka koja radi na tri posla,da bih postigla sve to. Pogan smo mi narod.
  • slavo

    09.04.2020 00:48
    kada ce otici er -srbijom pred
    kada ce otici er -srbijom presednik za respiratore da pocne da ih on utovruje u avion kako je izjavio. i ko ce mu to dozvoliti kad zna da su ga prevarili sto nam je zao svima,...
  • Dežurni

    21.03.2020 08:32
    za M maloumni
    Po reakcijama ostalih čitalaca vidi se da je Dr u pravu! Ni jednom argumentovanom rečju nisi opovrgao njegove tvrdnje. Samo si dokazao njegovo mišljenje o tebi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.