Uhapšen ugostitelj i šestoro gostiju lokala u Valjevu

Valjevski ugostitelj A. J. (48) uhapšen je zbog kršenja zabrane rada tokom vanrednog stanja, a uhapšeno je i petoro gostiju zbog kršenja zabrane okupljanja.
Uhapšen ugostitelj i šestoro gostiju lokala u Valjevu
Foto: 021.rs

Policija je A. J. zatekla kako služi piće gostima u svom ugostiteljskom objektu u Deguriću, čime je prekršio mere o zabrani rada tokom trajanja vanrednog stanja. On je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Valjevska policija uhapsila je i goste lokala, A. Đ. (40), A. K. (24), Z. P. (56), N. M. (27), Ž. M. (47) i M. Đ. (25) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za za vreme epidemije. I oni su privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.