Vulin: Sajam nije hotel i ne može biti, ali biće TV-a i paravana

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da se smeštaj za obolele od virusa korona na Beogradskom sajmu još pravi, da će pored kreveta biti donete vojničke kasete i paravani, a biće napravljen i prostor gde će moći da se gleda televizija.
Mnoge firme se, kaže, javljaju i nude punjače za telefone, kao i časopise.
 
"To nije hotel i ne može biti hotel. Postoje stroga pravila kojih se morate pridržavati. Tu ne uživamo, tu se lečimo. Verujem da ćemo u toku današnjeg dana biti potpuno spremni", poručio je Vulin.
 
Ministar odbrane je za RTS rekao i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio pojačane mere vojsci kada je u pitanju Valjevo i širenje virusa korona.
 
Dodajmo da se na sličan bačin priprema i Novosadski sajam
  • Predragg

    28.03.2020 21:38
    Avaj Sajam,ali zamislite ovu situaciju. Oficir ste,malen ili general i morate mirno stajati pred spodobom i njegovim idolom,vrhovnikom . Mislim da bi se ubio od sramote i stida .
  • Nedopustivo izvrtanj

    28.03.2020 07:20
    Poruka za Vulina
    Ljudi nisu tražili hotel već da budu izlovani svako za sebe i da imaju neophodno lečenje prirodnim lekovima i tradicionalnim preporukama za sprečavanje upale pluća da vam ne bi zauzimali respiratore koje čuvate za drage osobe i članove i pogoršavali statistiku.

    Naš narod i ceo svet će se pitati odakle u Srbiji toliki mrtvi među mlađima primljenima sa lakim simptomima kada u celom svetu oni velikom većinom preživljavaju.

    Rekli bi vam to i lekari da nisu paralisani strahom od italije.
  • Razocaran

    27.03.2020 17:35
    Sajmiste
    Da li je neko pitao ili citao izjave strucnjaka iz doba variole vere? U to vreme max br osoba ,obolelih, je bio dvoje u sobi. Zamisli samo da u masi od 1000 ljudi, bude samo jedan teze oboleli , koji je promakao. Zamisli ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.