Virus korona po gradovima: Najviše obolelih u Beogradu, slede Valjevo, Ćuprija i Niš

Od 659 slučajeva virusa korona u Srbiji, najviše ih je, 289, u Beogradu, a slede Valjevo sa 47 i Ćuprija sa 41 obolelim, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.
Virus korona po gradovima: Najviše obolelih u Beogradu, slede Valjevo, Ćuprija i Niš
Foto: 021.rs
U Nišu je registrovano 37, u Kragujevcu i Kruševcu po 18, Čačku 11, Vranju i Leskovcu po devet, a u Novom Sadu i Požarevcu po osam.
 
U Pirotu i Užicu ima po šest pozitivnih, u Paraćinu i Kikindi po pet, u Alibunaru i Zrenjaninu po tri, a u Zaječaru, Kraljvu, Novom Pazaru, Pančevu i Subotici po dva.
 
Po jedan zaraženi registrovan je u Bačkoj Topoli, Veterniku, Vrnjačkoj Banji, Vršcu, Ivanjici, Jagodini, Lučanima, Rumi, Svilajncu, Smederevu, Somboru, Sremskoj Kamenici, Sremskoj Mitrovici, Sremskim Karlovcima, Temerinu i Staroj Pazovi. 
 
Situaciju u Vojvodini čitajte OVDE. U Srbiji je do sada desetoro građana preminulo od virusa korona - dva slučaja dogodila su se danas.
  • Kru

    29.03.2020 00:25
    Prilika
    Ovo je prilika da se Vojvodina stavi u karantin, mislim da se bolest ne širi.
  • John 3:16

    28.03.2020 22:29
    100 ?
    Na zvaničnom sajtu Mimistarstva zdravlja Srbije ( https://covid19.rs/ ) piše da je obolelo 659 građana Srbije. U demografskom prikazu, obolelih po gradovima i mestima, na kojem by the way, nema vremena izvršenog apdejta, slobodnim uvidom u brojke i njihovim sabiranjem, možete konstatovati, da sve zajedno sa preminulima ima 559 evidentiranih slučajeva, odnosno da u tom prikazu nedostaje ili nije raspoređeno ravno 100 obolelih.
    ???
  • Zapamtite

    28.03.2020 20:35
    Lek ne sme biti opasniji od bolesti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija