Opljačkane srpske porodice na Kosovu

Pljačke koje su se prethodne noći dogodile u selima Banje u opštini Srbica i Osojane u opštini Istok, uprkos meri zabrane kretanja koja je na snazi, uznemirile su meštane ovih sela.
Opljačkane srpske porodice na Kosovu
Foto: Pixabay
Kako piše KoSSev, domaćinstvo Ivana Zdravkovića u selu Banje, kraj Srbice opljačkano je protekle večeri. Odneto je čitavo pokućstvo i alat koji je bio smešten u radionici pored kuće, saznaje Radio Goraždevac, a prenosi Kossev.
 
Zdravkovići su ostali bez motokultivatora, freze, dve kosačice i alata u vrednosti od oko tri hiljade evra.
 
Ivan Zdravković živi u selu Banje sa suprugom i dvoje dece. Da su pokradeni saznali su rano jutros kada su primetili da su metalna vrata radionice obijena.
 
Slučaj je prijavljen policiji, koja je nešto kasnije u potrazi za počiniocima pronašla kolica koja su takođe bila ukradena.
 
Iste noći je u povratničkom selu Osojane pokradena porodica Novice Ostojića. Oni su ostali bez porodičnog automobila marke Citroen Pikaso koji je nestao oko ponoći, saznaje Radio Goraždevac.
 
Ostojić u Osojanu živi sa suprugom i maloletnim detetom. Krađu automobila je prijavio policiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija