Medicinskog tehničara iz Čačka smestili na neurologiju, vikao sa prozora da je zaražen

Muškarac srednjih godina tokom prethodne noći i jutra uznemiravao je sa prozora svog stana građane i pretio da će da skoči, zbog čega je reagovala policija.
Medicinskog tehničara iz Čačka smestili na neurologiju, vikao sa prozora da je zaražen
Foto: Pixabay
Iz Policijske uprave Čačak kažu da je policija reagovala po prijavi građana, pošto je jedan muškarac sa prozora svog stana vikao, bacao predmete i uznemiravao stanare okolnih zgrada. Jedan od očevidaca incidenta rekao je za agenciju MNA da je muškarac vikao da je zaražen i da je tražio infektologa da bi bio testiran na koronavirus.
 
Radi se o medicinskom tehničaru zaposlenom u čačanskoj bolnici. Policija ga je tokom noći više puta opomenula da se povuče u stan. Nakon intervencije smešten je na odeljenje neuropsihijatrije Opšte bolnice u Čačku, prenosi N1.
  • Tek

    30.03.2020 14:11
    Cemo
    Da se deremo ako ne prestanu politicari da nas zlostavljaju svojim znanjem svaki dan
  • Bane M.

    29.03.2020 17:56
    @jeste ili nije
    Pa još nije zapao u "definiciju slučaja", tj još mu se nije pogoršalo stanje do te mere da je kasno! Štedi se na testovima, puno je AV bratije.
  • Građanin

    29.03.2020 17:32
    Pucanje
    Počeli smo polako da psihički "pucamo"...
    Žao mi čoveka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.