Građanima stigao uznemirujući SMS, navodno od kriznog štaba za suzbijanje virusa korona

Određeni broj građana Srbije dobio je u toku dana poruku koja, navodno, potiče iz Kriznog štaba Vlade Srbije.

Reč je, kako se za sada čini, o korisnicima MTS mreže, zaključuje se po objavama na društvenim mrežama.

"Situacija je dramatična. Približavamo se scenariju iz Italije i Španije. Molimo vas da ostanete kod kuće. Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19", navodi se u SMS poruci koju su dobili određeni korisnici.

Oni se pitaju da li je poruka potekla od zvaničnog kriznog štaba koji se, do sada, nije oglasio povodom ove poruke, a koja je mnoge uznemirila.

  • Ja

    02.04.2020 23:34
    Kovida 19
    Sram vas bilo!!! Odakle vam pravo da ovako uznemiravate narod?? Ovo su privatni br. tel. i vi kršite pravo svakog građanina na ovaj način.
  • Tata Ikun

    01.04.2020 19:48
    @Deda Ljuba
    Dragi deko, kredibilitet ste izgubili konstatacijom da ja "ne radim ama baš ništa", kao da živite u istom stanu sa mnom pa ste upućeni.
    Moj post znači sledeće: Od mesec dana jahanja nas građana po televizijama, neko je mogao da nađe za shodno da kaže da će nekakav "krizni štab" s vremena na vreme obaveštavati građane putem SMSa. I to je to.
    Kad nekome stigne poruka tipa "gotovo je svi ćemo umreti" u dva ujutro sa potpisom kriznog štaba to može kod određenih ljudi da izazove blagi nemir.
    Eto. Nadam se da je jasnije.
  • Miskovic

    01.04.2020 18:33
    Sms poruka
    Upravo i ja dobila ovu poruku strasno!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija