Priveden zbog širenja lažne vesti da se danas uvodi 24-časovna zabrana kretanja

V. P. (34) iz Beograda priveden je zbog širenja lažnih vesti i podizanja panike.
Priveden zbog širenja lažne vesti da se danas uvodi 24-časovna zabrana kretanja
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on juče na Tviteru širio lažnu vest kako "ima informaciju iz ministarstva da će sutra (1. aprila) u 18 časova da se objavi zabrana od 24 sata, koja verovatno kreće za 48 sati i da će trajati verovatno do 15. aprila, kao i da će samo po jedan član domaćinstva moći da izađe iz kuće svaki drugi dan do prodavnice i nazad".
 
Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Za širenje panike predviđena je kazna od šest meseci do pet godina.
  • penal

    01.04.2020 21:53
    a oni sa kašičicom?
  • Ataševac

    01.04.2020 17:24
    Tsko.treba.sve one ludake iz znamo kojih tv.radi vlasti sire pako u srbiji.dram vas bilo.nikad nexemo za vas zutace da gksamo.nikad.dzabe ste jreciki.mutanti
  • Trabant limuzina

    01.04.2020 17:13
    A ja rekao onog koji je prvi to pomenuo corkirali. Tako pomislih da se ne pojavljuje jer su ga corkirali zbog krsenja mera u vreme VS, sto se nije samoizilovao posle puta u MAdjarsku. Mozda se to desi u nekoj drugoj dimenziji, u ovoj jok.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija