Brnabić: Ako se nastavi današnjim tempom, spremni smo da uvedemo najstrože mere

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija spremna da uvede najstrože restriktivne mere ako se širenje epidemije virusa korona nastavi današnjim tempom, kada je registrovano 305 novoobolelih i osam smrtnih slučajeva.
Brnabić: Ako se nastavi današnjim tempom, spremni smo da uvedemo najstrože mere
Foto: 021.rs
Ona je pozvala ljude koji danju izlaze i ne poštuju mere da uveče ne treba da tapšu lekarima, jer će onda oni zbog neodgovornosti imati mnogo duže smene.
 
"Brnabić je rekla da brojevi koje vidimo danas nisu od juče, već su odraz nediscipline od pre nekoliko dana", rekla je Brnabić.
 
Ukazala je da će biti uzalud sva pomoć koja nam dolazi ako ljudi ne budu dovoljno disciplinovani.
 
Brnabić je najavila i da će tokom vikenda izneti nove informacije o borbi protiv virusa.
  • Potop

    04.04.2020 01:12
    Manje pretnji jel cu ti otkazati preplatu na rts a sta ces onda!
  • Patetika

    03.04.2020 21:12
    @Sinisa Imaju finansije da se opskrbe za 24 ali ne za 40 sati? Kako možete ovoliko da lažete i širite tu lažnu patetiku?
  • Sinisa

    03.04.2020 20:47
    Pa kako bre
    Subota od 13do ponedeljka u 0.5h. Da li vi stvarno mislite da svi imaju finansije da se obskrbe ili obezbede pa na makar i tih 40h? Jer ima onih koji nemaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija